Boek mij

Profile pic

Wie ben ik?
Ik ben Rochelle, ik ben 27 jaar oud en ik woon in Apeldoorn. In 2015 heb ik de Make-up Course gevolgd bij B Academy en sindsdien mag ik mijzelf make-up artist noemen. Daarnaast werk ik als schadeadviseur.

Waar sta ik voor?
Ik vind dat make-up geen regels heeft, en vooral moet passen bij jou en hoe jij je erbij voelt. Daarom doe ik altijd mijn best om een look te vinden waar jij je comfortabel bij voelt, en die bij jouw wens, persoonlijkheid en de gelegenheid past. Zelfvertrouwen moet uit jezelf komen en niet uit een potje, maar je make-up mag dit niet in de weg staan. Helemaal niet bij een speciale gelegenheid zoals een bruiloft, een fotoshoot of een feestje!

Waar kan je mij voor inhuren?
Ik ben beschikbaar voor fotoshoots, bruiloften, feestjes, evenementen, een gezellig avondje met vriendinnen… verzin het maar! Naast basis-, fashion- en theatermake-up ben ik ook gek op fantasy en cosplay. Helaas doe ik op dit moment nog geen haarstyling, maar daar zal nog verandering in komen :). Ik werk op locatie, en vind het geen enkel probleem om daarvoor te reizen.

Neem gerust contact mij op via Facebook of het contactformulier hieronder voor een specifieke prijsopgave.

Hopelijk tot snel!

RR afsluiting